Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 22. 07:01, csütörtök | Életmód
Forrás: OrintPress

7 módszer a tavaszi megújulásra

7 módszer a tavaszi megújulásra

A téli hideg elmúltával lelkünk és testünk egyaránt tavaszi megújulásra vágyik. Ebben most hét tanács segít, amelyet a Fox News hírportál gyűjtött össze.

Első lépésként fontos a test étkezéssel való megtisztítása. Tavasszal egyre több gyümölcs és zöldség érhető el, amelyekből ízletes, könnyed salátákat is lehet készíteni, mindazonáltal tele vannak egészséges tápanyagokkal.

Második tanács a sok víz fogyasztása, amely segít a test hidratálásában. Emellett a külsőnkre is érdemes odafigyelni, s felfrissíteni sminkkészletünket. A régi lejárt smink ugyanis rosszat tesz a bőrnek. Ugyanez vonatkozik a testápolókra és tusfürdőkre.

Itt az ideje, hogy a tavaszi megújulás keretében megszabaduljunk régi, kopott ruháinktól is, amit már három éve nem hordunk, csak porosodik a szekrényben. Negyedik tanács a mérlegelés, hiszen télen sokszor ránk rakódik egy kis felesleg, amelytől tavasszal a könnyed ételekkel, egy kis mozgással könnyen megszabadulhatunk.

Fontos a D3 vitamin, hiszen a legtöbben a téli hónapokat bezártságban töltjük. Ilyenkor tavasszal több D3 vitamint vihetünk be, amely erősíti az immunrendszert, jót tesz a csontoknak, a látásnak, s energiát ad.

Végül pedig a háztartás „zöld” megtisztítását javasolják a szakemberek, a különböző káros vegyi anyagoktól, mosószerektől és mosogatószerektől való megszabadulást.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Életmód

MÁV: idén már tizenöt emberéletet követelt a figyelmetlenség és a szabályok megszegése

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Életmód

Bodrogi 90 - Gálaműsorral köszöntik a Kossuth-díjas színészt