Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben azt írta: a 83-as főúton Pápa és Győr, M1 autópálya között kétszer kétsávos, új nyomvonal épül. A minisztérium tájékoztatása szerint május 12-én, pénteken a késő délelőtti órákban a főút forgalmát a Tétszentkút és Gyarmat közötti szakaszon a megépített új nyomvonalra terelik át, és ezzel egyidőben megszűnik a Tétszentkútról Csikvándra vezető út lezárása is.

A minisztérium felhívta a figyelmet arra: a 83-as főúton továbbra is félpályás, jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani az új és a régi nyomvonal pályaszerkezetének összezárásához szükséges munkálatok idejére.

A tárca továbbra is kéri az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét, és a tereléseknél elhelyezett KRESZ-jelzések betartását.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.