Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Február 14. 14:40, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Ajándéktipp szerelmesek napjára: aranyporszívó

Ajándéktipp szerelmesek napjára: aranyporszívó

Ha valaki tanácstalan, hogy mivel ajándékozza meg szerelmét Bálint-napon, mert nem akar szokvány virágot, csokoládét venni, és annyi pénze van, hogy nem tud vele mit kezdeni, vásárolhat aranyporszívót.

Egymillió dollárért kaphatja meg a brit gyártmányt, a GoVacuum cég termékét, de legfeljebb százat vehet, mert korlátozott darabszámban készít GV62711 típusszámú termékéből a vállalat. Az álló porszívó csak részben arany: testének és tolókarjának borítása készül 24 karátos aranylemezekből, porzsákja zöld.
A gyártó szerint a porszívó olyan gyönyörű, hogy akár a legtehetősebbek is kedvet kaphatnak használatához, jóllehet, nekik bizonyára személyzet takarítja otthonukat. Ha mégsem szánnák rá magukat a saját kezű házimunkára, akkor is jól eshet szemüknek a nemesfémborítású porszívó látványa.
A vállalat amúgy "normális" porszívókkal is szolgál.
Értékesítési alelnöke, Justin Haver bevallja, hogy az 1 millió dolláros porszívó nem éri meg a benne lévő arany árát, de ritkaságát és státusszimbólumi értékét nem lehet pénzben mérni.
Az a férfi, aki mégsem venne aranyporszívót a szerelmének, vagy vesz, de kevésnek találja, kiegészítheti Bálint-napi ajándékát gyémántos melltartóval, 7,3 millió fontért. Ha valakinek ez már túl drága, vehet helyette gyémántberakásos mobiltelefont 6 millió fontért.
A pénzbőség zavarával küszködőknek a The Mirror című brit lap szolgált ajándéktippekkel.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.