Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 11. 15:07, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Alekosz megőrült? Vissza akar költözni a ValóVilágba

Alekosz megőrült? Vissza akar költözni a ValóVilágba

Megdöbbentő ötlettel és vallomással rukkolt elő Alekosz, amikor szembesült azzal, hogy a régi játékosok közül négyen ismét átélhetik a bezártság élményét a ValóVilág műsorában.

A görög hős elmondta: bármi is történjen, mégiscsak az RTL-nek köszönheti azt, hogy most itt tart, és visszavágyik a kezdetekhez.

- Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni a tényt, hogy négy olyan embert küldtek vissza a villába vendégeskedni, akik gyakorlatilag feladták a játékot. Olivér, Szandika, Gombár és Tordas nem érdemelték meg, hogy újra betehessék a lábukat a játékba! - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki szerint lett volna más alternatívája is a csatornának. - Én egyértelműen magamat küldtem volna vissza a luxusbörtönbe az RTL helyében! Szerintem ez egy ésszerű döntés, valamint egy hatalmas és váratlan fordulat lett volna. Természetesen elvállaltam volna a felkérést mindentől függetlenül, hiszen ennek érzelmi okai vannak. Ott indult a karrierem, és szerintem nem szégyen, ha honvágyam van! Megbeszéltem volna a TV2-vel, hisz mindenre van megoldás, biztosan erre is találtunk volna - mesélte a napilapnak a görög hős, majd folytatta.
- Annyi pozitív emlék köt oda, ami felett képtelen vagyok szemet hunyni, és szerintem nagy sikerem lenne, a műsor nézettségét is növelte volna a jelenlétem. Könnyen ráhangolódtam volna mindegyik játékosra, hiszen egytől egyig érdekes és rokonszenves egyének. Az viszont tény, hogy nekem Seri sokkal szimpatikusabb, mint Kinga, tudniillik nálam a szépség visz mindent! Belül nem tetszik, általában nem szeretem az ilyen típusú személyiségeket, de külsőleg annál csodálatosabb - tette hozzá a görög, aki nem veti el annak a lehetőségét, hogy a jövőben újra együttműködjön a ValóVilág produkciójával.

Címkék: Alekosz, valóvilág

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.