Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 25. 15:53, kedd | Sport

Amikor a Diri dirigál

Amikor a Diri dirigál

Az évet raliversennyel zárja a FA-ZE Tyre Repair Kft, viszont most Fazekas Lajos a \"Diri\" fog a raliautóban navigálni.

Kertész Krisztián - Fazekas Lajos
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
20. Szilveszter Rallye - 2018.12.27-29.

Ugyanis december 27-29-én kerül megrendezésre a 20. Szilveszter Rallye a Hungaroring területén, ahol ők is, mint mindig az utóbbi években tiszteletüket teszik.

2018 Kategóriabajnok pilóta Kertész Krisztián mellet most a "diri", azaz Fazekas Lajos fog dirigálni. Honnan is jött a gondolat, hogy a főni olvassa majd az itinert?

- Hungaroringen versenyezni mindig megtiszteltetés számunkra, az idei évet is versennyel zárjuk. Ez egy olyan verseny, ahol igazából öröm autózásra van lehetőség mindenki számára a hosszú szünet előtt.

Szilveszter rallye lehetőséget ad arra is, hogy olyan sportágat szerető emberek beülhessenek versenyzőként a raliautóba akik munkájukkal, kitartásukkal hozzájárultak Eszternek, és Krisztiánnak a 2018-as év ORC P13 kategória bajnoki címéhez. Jelen esetben a Diri azaz Lajosnak van lehetősége kipróbálnia magát " navigátorként" diktálni az itinert Krisztiánnak! Bakancs listáján szerepelt, hogy egyszer versenykörülmények között tudjon menni az OPC Astrával azon a pályán, ahol eddig csak néző volt. Krisztián Magyarország egyik legjobb navigátora így nem volt nehéz neki Lajost fölkészítenie a feladatra. Lassan már hagyomány lesz nálunk a szilveszter rallye, Rengeteg néző, rajongó látogatja minden évben az évad záró autóversenyt.



A hivatalos teszten részt vesztek-e 27-én?

- Teszten nem veszünk részt , mivel az autót mint ahogyan egész évben tökéletes állapotba hoztuk

Több mint ötven kilométer vár rátok a két nap alatt, plusz lesz tesztnap is számotokra. Mi is a cél ezen a versenyen?

- Krisztián ismerve nem séta kocsikázni akar, hiszen csak a Főni lesz mellette.

Köszönjük Partnereink segítségét: Kelet Metál Kft., Welltestinfo Kft., KARCHER, Tatár és Tára Kft., Eastern Curse Company Kft., Dankó Trans Kft., Épgép-Komplex Kft. Kiss Zsolt E.V., Nyirség MÉH Kft., Salépker EU 2000 Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., FIRE CREW Kft., OBVIO MÉDIA & INVEST Kft., ZSOMAR-KER Kft., Horváth Kft., Best Tyre Gumi Kft., Kartel 97 BT., FA-ZE TYRE REPAIR Kft., T-FOREX KFT.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autóspor, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.