Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Április 01. 16:13, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Az erős szél miatt nem tudott leszállni a Wizz Air eindhoveni járata Debrecenben

Az erős szél miatt nem tudott leszállni a Wizz Air eindhoveni járata Debrecenben

Az erős szél miatt nem tudott leszállni a Wizz Air eindhoveni járata szerda délelőtt a debreceni repülőtéren - közölte a légikikötő forgalmi igazgatója az MTI-vel.

Gulyás Péter elmondta: a gép pilótája egy óra tíz perces körözés után úgy döntött, nem várt tovább és a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren landol.
Az utasokat autóbusszal szállítják Budapestről Debrecenbe - tette hozzá.
A forgalmi igazgató tájékoztatása szerint törölték az Eindhovenbe induló szerdai járatot, az utasok későbbi időpontban Budapestről, vagy Debrecenből induló járattal juthatnak majd el a holland városba.
A London-Luton repülőtérről érkező szerdai Wizz Air járat ugyanakkor leszállt Debrecenben, de csak két és félórás késéssel tudott visszaindulni - ismertette Gulyás Péter hozzátéve, hogy a repülőtéren szerdán 50-60 kilométeres óránkénti szél fúj, és 80 kilométeres széllökéseket mértek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.