Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Január 08. 08:44, vasárnap | Belföld
Forrás: Infovárosok

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Üzemzavar alakult ki a salgótarjáni távhőszolgáltatásban, melynek javítási munkálatai miatt vasárnap 8 órától 18 óráig több lakásban szünetel a távfűtés- és melegvíz-szolgáltatás.

A lakosság részére a helyi védelmi bizottság melegedőhelyet biztosít a Városi Sportcsarnokban. Az érintett településrészen a rendőrség a személy- és vagyonbiztonság megóvása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosít – közölte a police.hu oldalon a rendőrség.

Az önkormányzat közleménye szerint megrongálódott a távhővezeték, ezért több utcában egyáltalán nincs, több utcában pedig csak csökkentett szolgáltatás van.

A városháza hozzátette: amennyiben az érintett lakásokban jelentősen lecsökken a hőmérséklet és igénybe kívánják venni a lakók a melegedőhelyet, valamint egészségügyi vagy más ok miatt önállóan nem tudnak a kijelölt helyre eljutni, azt a lakóház közös képviselőjénél jelezzék. A Salgó Vagyon Kft. munkatársai igyekeznek mihamarabb, pár órán belül megoldani a problémát, hogy a lakásokban újra be lehessen fűteni.

Nógrád megye fagyzugos részein sokszor dőlt már meg a hidegrekord telente.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.