Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 01. 18:02, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Befejezték a nyomozást a 8 éves kislányt megölő fiú ügyében

Befejezték a nyomozást a 8 éves kislányt megölő fiú ügyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a sólyi emberölés miatt indított eljárást, melyet egy 16 éves fiúval szemben folytatott.

Mint korábban megírtuk egy sólyi édesapa tett bejelentést 2018. május 18-án 21 óra 41 perckor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába, hogy kislánya eltűnt. A rendőrök a társszervek bevonásával, helikopterrel, nyomkövető kutyával, összesen több mint 100 fő részvételével azonnal megszervezték a gyermek felkutatását, akinek a holttestét 2018. május 19-én 2 óra 30 perckor Királyszentistván külterületén, a Séd patak medrében találták meg. A nyomozók a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a gyermek bűncselekmény áldozata lett.

A Veszprém megyei rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást, majd a bejelentést követő 24 órán belül elfogták a gyermek megölésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút. Előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A folytatólagos és a helyszíni kihallgatása során a fiatal beismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat őrizetbe vették és a rendőrök kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2018. május 21-én elrendelt.

A fiúval szemben 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.