Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 01. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Demi Moore Twitter-függő, de most nem csiripel

Demi Moore Twitter-függő, de most nem csiripel

Bár a Sztriptíz bámulatosan szexis sztárja valóságos twitter függő, még mindig nem kommentálta azokat a híreket melyek szerint szakított a férjével.

Bár Hollywood egyik legtöbbet twitterező hírességeként tartják számon, Demi Moore mélyen hallgat azokkal a pletykákkal kapcsolatban, melyek szerint szakított férjével. A szépség a híres mikro blog site egyik legaktívabb résztvevője.

Néhány nappal ezelőtt a brit Metro újság internetes oldalain jelentek meg olyan képek, melyeken az amerikai színésznő kedvese, Ashton Kutcher egy másik nővel látható. A kép három hónappal ezelőtt készült a színészről. A 23 éves Sara Leal valószínűleg nem veszélytelen a világsztárok házasságára, mivel múlt pénteken is együtt töltöttek egy estét. Nem mellesleg egy nappal később volt a pár házassági évfordulója.

Moore, bár mindig aktívan twitterezik, egyetlen szóval sem említette meg még az esetet, sőt most alig használja az oldalát, leszámítva néhány kétértelmű feliratot. Múlt pénteken annyit írt - "Átlátok rajtad."

Kutcher és Demi 2005-ben házasodtak össze, két év együtt járás után. Kapcsolatuk mindeddig Hollywood egyik legharmonikusabb kapcsolata volt.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.