Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 12. 08:04, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Döbbenet: nyolc év után leállnak a sorozattal

Döbbenet: nyolc év után leállnak a sorozattal

Világszerte sokakat lesújtott a hír, hogy áprilisban, 177 rész után véget ér egy műsor, amit közel 82 millió ember követett hétről hétre.

Az amerikai FOX csatorna a napokban hivatalosan is közölte, hogy nyolc év után befejezik a nagysikerű kórház sorozat, a Doktor House forgatását. A főszereplő Hugh Laurie már a múlt évben kijelentette, nem lesznek álmatlan éjszakái, ha többé nem kell a cinikus zseni bőrébe bújnia. Nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen a többszörös Emmy-jelölt, Golden Globe-ot kétszer elnyert Laurie a 177 epizóddal nagyjából annyit szerepelt, mintha ötven-hatvan nagyfilmet forgatott volna. Igaz mindezzel dúsgazdag lett. A hírek szerint 70 millió dollárral (16 milliárd forinttal) lett gazdagabb a szerepnek köszönhetően.

A Doktor House-t alakító színész ezentúl forgatókönyvírással, rendezéssel, produceri munkával, és blues énekléssel szeretné tölteni az idejét. Egy dolgot azonban megfogadott, ha vége a sorozatnak drasztikusan megváltoztatja külsejét, mert szeretne néhány pillanatot végre nyugodtan rajongók és lesifotósok nélkül tölteni.
Az egyetlen kérdés: vajon hogyan ér véget a sorozat? Egyes pletykák szerint a forgatókönyvírók egyszerűen megölik az utolsó részben a morcos orvost.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.