Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 10. 09:02, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Elfogtak egy férfit, aki bombával fenyegetett zalai rendőrségeket

Elfogtak egy férfit, aki bombával fenyegetett zalai rendőrségeket

Néhány órán belül elfogták a zalai rendőrök azt a férfit,

aki hétfő délelőtt azzal hívta fel telefonon a rendőrséget, hogy a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság épületébe is bombát helyezett el.

11 óra előtt érkezett a hívás, ami miatt a ZMRFK nyolcemeletes épületét és a zalaegerszegi kapitányság épületét is teljesen ki kellett üríteni. Több száz rendőrnek és alkalmazottnak kellett órákra elhagynia a munkahelyét, ahová mindaddig nem térhettek vissza, amíg a bombakeresés be nem fejeződött.
A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták azt a 42 éves baki férfit, aki a bombákkal fenyegetőzött. Beismerő vallomást tett, és bűnügyi őrizetbe vették - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.