Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Június 20. 15:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Ellopott egy kulcsot, majd azzal egy kocsit - Videó

Ellopott egy kulcsot, majd azzal egy kocsit - Videó

A lopás bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat a Tatai Járási Ügyészség azzal a különös visszaeső férfival szemben, aki autóbuszpályaudvaron lopott kulcscsomóval vitt el egy kocsit, ezt biztonsági kamera rögzítette.

A férfi 2020. július 25-én éjjel a tatai pályaudvaron az autóbuszvezetők részére fenntartott pihenő helyiségbe besurrant, hogy onnan lopjon. A férfi itt magához vett két kulcscsomót. Az egyik kulccsal behatolt a váróterembe, majd onnan megpróbált bejutni a jegypénztárba, azonban nem járt sikerrel, ezért a kulcscsomót elhajította – közölte az ügyészség közleményében.

Hozzátéve, hogy ezt követően a férfi a pályaudvaron parkoló egyik buszba is bement, ott körbenézett, azonban onnan végül nem vitt el semmit. Amikor az autóbuszról leszállt, a busz kulcsát eldobta.

Ezután a férfi visszament a sofőrök pihenő helyiségébe, ott magához vette az egyik dolgozó kocsijának indítókulcsát, majd a közelben lévő áruház parkolójában az indítókulcs távirányítója segítségével megkereste az ott parkoló 250 ezer forint értékű autót. Kinyitotta, beült és a kocsit a sértett irataival együtt ellopta.

Az elkövető a lopott autót el akarta adni, azonban végül a nyomozók lefoglalták tőle.
Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Címkék: autótolvaj, kocsi, lopás, tata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.