Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 26. 06:27, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Gyilkossággal vádolják a világsztárt

Gyilkossággal vádolják a világsztárt

Minden jel arra utal, hogy a méltán híres producer, Jimmy Henchman bosszúból meggyilkoltatott egy férfit.

Egyre nagyobb bajban van a rap világának egyik legjelentősebb alakja. A Jimmy Henchmanként ismert James Rosemond a gyanú szerint bérgyilkosokat fogadott fel, hogy végezzenek egy férfival. Az áldozat, Lodi Mack állítólag megverte Henchman tizennégy éves fiát, a gyanú szerint a producer pedig a megölésével akart bosszút állni. Az ügyben megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkeznek a rendőrök, így pénteken vádat is emeltek ellene. Jimmy csaknem két évtizeddel ezelőtt egy hasonló esetet már megúszott. Akkor mindenidők legnagyobb rapperét, Tupac Shakurt akarta eltetetni láb alól. Ám a merénylet nem sikerült.

Jimmy-t februárban vették őrizetbe gyilkosságra való felbujtás miatt, de amúgy sem élvezhetné a szabad levegőt, ugyanis a hónap elején elítélték drogcsempészet és -kereskedelem, valamint pénzmosás miatt. A büntetése mértékéről még nem döntött a bíró, de valószínűleg előbb pontot tesznek a bérgyilkosos história végére, és csak aztán állapítják meg az elzárása hosszát.

Henchman a Czar Entertainment fejeként olyan előadók karrierjét segített beindítani, mint The Game, Brandy, a Salt 'n' Peppa, Akon , illetve Sean Kingston.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.