Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2015. Szeptember 25. 15:35, péntek | PR
Forrás: (x)

HOGYAN TALÁLHATOM MEG A SZÁMOMRA LEGIDEÁLISABB SZÁLLÁST A LEGGYORSABBAN?

HOGYAN TALÁLHATOM MEG A SZÁMOMRA LEGIDEÁLISABB SZÁLLÁST A LEGGYORSABBAN?

Szeret utazni, de nincs ideje és energiája hosszasan keresgélni a különböző ajánlatok között?
Az internet felgyorsított mindent az életünkben, de sokkal több információhoz jutunk, amik között nehéz szelektálni.

A szállásközvetítő oldalak segítenek a döntésben az utazásaink lefoglalása előtt. De vajon teljes kínálatot kapunk?

Találtunk egy oldalt, ahol a napi szobaárak mellett, rengeteg csomagajánlat között is válogathatunk, akár egy konkrét időszakra (mondjuk szilveszterre) keresgélünk, akár csak egy hétköznapi wellness pihenésre vágyunk. Ez a Foglalj.hu, amiről összeállítottak számunkra néhány hasznos információt és tudnivalót az oldal üzemeltetői.

Foglalj.hu – Azonnali szállásfoglalás villámgyorsan
Tökéletesen ötvözi az online foglalási portálok és az akciós oldalak legjobb tulajdonságait.

Szálláshelyek nagy választéka
Oldalunkon a kis panzióktól, magánszállásoktól egészen az 5*-os wellness szállodákig találsz szálláshelyeket, így utazási kedvednek megfelelően válogathatsz egyre növekvő kínálatunkban.
Partnereink folyamatosan aktualizálják akciós csomagajánlatainkat, amiket akár 30-50%-os kedvezménnyel is lefoglalhatsz.

Gyors és pontos keresés
A keresési funkció segítségével lehetőséged nyílik az igényeidnek legmegfelelőbb szálláshelyet és csomagajánlatot megtalálni. A főoldali kereső sávban böngészhetsz érkezési dátum vagy város/hotel/csomag megadásával. A főoldalon különböző kategóriák alapján válogathatsz a szálláshelyek ajánlatai között pl. akciós csomagok, kiemelt és tematikus ajánlatok.

Nincs foglalási díj!
Nem számolunk fel foglalási díjat megrendelésedért. Szolgáltatásaink teljesen ingyenesek! Semmiféle rejtett költség nincsen! Neked csak a szállodai szobáért kell fizetned, közvetlenül a szálláshelynek, az általuk meghatározott fizetési feltételeknek megfelelően.

Azonnali foglalás 4 egyszerű lépésben
Keresési szempontjaid alapján, az érkezési dátum megadása után a rendszer már csak a szabad helyekkel rendelkező szálláshelyek, csomagajánlatok listáját teszi láthatóvá. Foglalás folyamatának 4 lépése: szoba vagy csomagajánlat kiválasztása, extra szolgáltatások és adatok megadása, jóváhagyás, majd az e-mail címedre kapott linkre kattintva foglalás megerősítése. Nincs is más teendős, mint kinyomtatni a visszaigazolást és utazni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat