Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 28. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

A Husqvarna PROFINAPOT feltétlen írja be a naptárába, mert az Andl Kft. szeptember 3-ai eseményen az országban is egyedülálló választékkal, bemutatókkal és exkluzív ajánlatokkal találkozhat.

A Husqvarna teljes gép szortimentje megtekinthető és kipróbálható lesz, szeptember 3-án Pápán egy különleges “PROFINAP” keretei között, melynek professzionális hátterét az Andl Kft. fogja biztosítani.

A Husqvarna Profinap mindenki számára teljesen nyitott, remek lehetőséget biztosít a kertigépek szerelmeseinek, illetve azoknak, akik új gép beszerzését tervezi. Az eseményünk célja, hogy ne csak megtekinthetők legyenek a Husqvarna gépei, hanem a helyszínen szakértő segítségével kipróbálhatók, illetve minden Husqvarna gép az “utolsó csavarig” megismerhető legyen.

Az egész napot átívelő eseményen az önkormányzatok képviselői, illetve parkfenntartással, kertészettel foglalkozó cégek vezetői mellett a hobbi, otthoni felhasználókat is örömmel látjuk, hiszen a profi gépek mellett a Husqvarna “hobbi” vásárlói igényekre tervezett termékei is jelen lesznek. Sőt, a felnőttekkel kilátogató gyerekeknek is készülünk speciális, a Husqvarna gyerekeknek tervezett kerti gépeivel, melyet Ők is nyugodtan kipróbálhatnak!

A bemutatók, tesztek mellett speciális, csak az adott eseményre érvényes extra ajánlatokkal is készülnek az Andl Kft-nél, mely tényleg egyedülállóvá teszi a Profinapot!

MIkor lesz az esemény?
A programok, bemutatók szeptember 3-án délelőtt 9-től indulnak és délután 2-ig tartanak!

Hol lesz az esemény?
Pápa, Külső-Veszprémi út 64. (Andl Kft pápai üzleténél)

Belépés ingyenes. Előzetes információ kérés telefonon lehetséges: +3689 320-872

Kövess Facebook eseményünket ITT és értesüljön elsők között a legfrissebb hírekről, akciókról a Profinappal kapcsolatban!

Címkék: husqvarna, profilnap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.