Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 22. 16:09, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Két lányát is szexuálisan inzultálta a férfi, elítélték

Két lányát is szexuálisan inzultálta a férfi, elítélték

Jogerősen tizenkét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy Békés megyei férfit, aki gyermekkorú lányait inzultálta szexuálisan - tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

A táblabíróság - helybenhagyva az elsőfokú ítéletet - szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, vagy vele egyéb hatalmi, befolyási viszonyban áll.

A bűnösségét beismerő, a cselekmények elkövetésekor hat gyermeket saját háztartásában nevelő férfi 2018-tól 2020 februárjáig részben erőszakot, részben fenyegetést alkalmazott két gyermekkorú lányával szemben, miközben őket szexuálisan inzultálta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.