Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Szeptember 05. 13:06, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Közterületen vizelt, majd társaival megtámadta a büntetést adó rendőrt

Közterületen vizelt, majd társaival megtámadta a büntetést adó rendőrt

Őrizetbe vettek három férfit, aki intézkedő rendőrökre támadt Kutason egy szombati rendezvényen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel.

Az ügyeletes ügyész intézkedett a három férfi őrizetbe vételéről, majd gyanúsítottként hallgatta ki őket hivatalos személy elleni - csoportosan elkövetett - erőszak bűntette miatt.

Az eljárást lefolytató Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség indítványozza a férfiak előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

A sonline.hu Somogy megyei hírportál Ütő Szabolcs polgármesterre hivatkozva azt írta, hogy a kutasi romanap egyik résztvevőjét közterületi vizelésen érték. Miután szabálysértési bírságot róttak ki rá, többen a két körzeti rendőrre támadtak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.