Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 11. 08:35, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Mi történt a szépségkirálynő hajával?

Mi történt a szépségkirálynő hajával?

Napokig készült a Fülöp-szigetek-i világversenyre Szabó Dóra magyar szépségkirálynő.

Dóra ugyan nem került be a legszebb tizenhat közé, de egy maradandó dolgot már köszönhet a világversenynek: beleszeretett meghosszabbított hajába...

A világversenyről hazatért Szabó Dóra rengeteget készült a Fülöp szigeteki világversenyre. A kint töltött három hétre egy kis csapat készítette fel, bár nem került be a legszebb 16 közé, el sem tudná képzelni az életét az alkalomra készült hosszú haja nélkül.

"Potyo József készítette a frizurámat, ami egy különleges technológiával lett meghosszabbítva. Azért érdekes, mert ő csak Európából hozott hajjal dolgozik és egy Digitális géppel rakta fel, ami egyedülálló itthon. Teljesen eltalálta a színt is, és megérte közel másfél órát ülnöm a székébe, mert azóta, meg sem tudok válni tőle. Elég, ha csak három havonta megyek, vissza hozzá és kinti versenyen is bírta a meleget és a sós vizet."
Sok modellel dolgozik együtt a fodrász, szerinte a póthaj ma már olyan, mint a műköröm.

"Hozzám jár még Zimány Linda, Debreceni Zita vagy éppen Dukai Regina is, ez nekem külön megtiszteltetés, hogy ilyen szép hölgyekkel dolgozhatok együtt. Szerintem minden nő jobban érzi magát, ha tökéletes a frizurája, a digitális technológiával készülő hajat pedig észre sem lehet már venni, ez egy igazi kuriózum. Dórának gratulálok, és örülök, hogy én is hozzájárultam a csillogásához a versenyen."

Címkék: szabó dóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.