Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 24. 07:16, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Múltjáról vallott Zimány Linda

Múltjáról vallott Zimány Linda

Hibátlan külső és gyönyörű mosoly. Sokan gondolják azt, hogy mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egy fiatal lányból szépségkirálynő válhasson.

Zimány Linda több mint 10 évvel ezelőtt csöppent a szépségversenyek világába, azóta nem csak versenyzőként, de zsűritagként is rengeteg tapasztalattal és élménnyel lett gazdagabb. A Miss Balaton 2019 közeledtével az egykori királynő is visszaemlékezett.

Zimány Linda kislányként minden nyarat a Balaton partján töltött. A magyar tenger mindig is különösen közel állt a szívéhez, gyerekkori álmát váltotta valóra, amikor elindult a Miss Balaton versenyén. „2006-ban került a fejemre a Miss Balaton koronája, ami egész életre szóló élmény számomra. Visszagondolva, büszke vagyok a 13 évvel ezelőtti énemre, hiszen emlékszem, rengeteget készültem a versenyre, de emellett mindvégig élveztem is, önmagamat tudtam adni és biztos vagyok abban, hogy ez volt az, ami végül a zsűrit is meggyőzte” – árulta el Zimány Linda, aki szerint rengeteg ember fejében jogtalanul él sztereotípia a szépségversenyekkel szemben. „Sokan gondolják, hogy egy ilyen verseny csak a külsőségekre fókuszál, pedig ez ennél sokkal összetettebb. Nem csak testben, de lélekben is maximálisan felkészültnek kell lenni. Egy verseny döntő fordulóján minimum tíz, ha nem több lány sorakozik fel a zsűri előtt, mind tökéletes alakkal és külsővel, éppen ezért fontos, hogy legyen valami plusz, amivel hatást tudnak gyakorolni a bírákra. Sok csinos lány van a világon, de azt gondolom, hogy kisugárzás nélkül mit sem ér a jó alak vagy a szép arc” – mondta el Linda, aki nem csak versenyzőként tapasztalhatta meg a szépségversenyek világát, de 2017-ben a Miss Balaton zsűritag is volt. Az eddigi tapasztalatait összegezve szeretne segíteni az idei versenyzőknek, akik május 25-ig adhatják le jelentkezésüket.

„Fontos a szépség, de ami még fontosabb, hogy a versenyt megelőző felkészülési időszakban legyenek alázatosak és fogadják meg a mentorok tanácsait a lányok. Ők nem csak a legjobbat szeretnék kihozni belőlük, de a későbbiekre is hasznos tanácsokkal szolgálnak. Megtanítják a lányokat magabiztosan beszélni és járni sok ember előtt, edzéssel és sminkeléssel kapcsolatos tippeket adnak, de a helyes étkezési szokások kialakításában is profi segítséget kaphatnak. A Miss Balaton igazi ugródeszka lehet akár a modell szakmába is, de a mindennapi életben is bármikor kamatoztatni tudják majd az itt megszerzett tudást és tapasztalatokat. Mindemellett egy szuper csapat tagjai lehetnek, életre szóló barátokat szerezhetnek.”

Az idei Miss Balaton versenyre még május 25-ig adhatják le jelentkezésüket a 17 és 28 év közötti lányok a www.missbalaton.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára