Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 30. 13:35, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Nyomravezetői díj a keszthelyi rablás elkövetőjének felderítésére!

Nyomravezetői díj a keszthelyi rablás elkövetőjének felderítésére!

Nyomravezetői díjat ajánlott fel a keszthelyi Kis-Rába menti Takarékszövetkezet annak, aki a pénzintézet sérelmére elkövetett rablás elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval segíti a nyomozó hatóságot.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen jelentős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. január 13-án 07.25 órakor egy ismeretlen férfi kezében fegyvernek látszó tárgyat tartva bement a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet keszthelyi fiókjába, majd az ott tartózkodó alkalmazottól pénzt követelt. Ezt követően a támadó a készpénzzel a helyszínről robogóval elmenekült.

A szemtanúktól kapott adatok alapján az elkövető személyleírása a következő:

35-40 év közötti, kb. 180 cm magas, átlagos testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fején fekete színű, márkajelzés nélküli bukósisakot és alatta fém keretes, szögletes lencséjű látásjavító szemüveget viselt. Kezén fekete kesztyű volt, jobb kezében egy hosszabb csövű, fekete színű, forgótáras pisztolyt tartott. Felsőtestén több színű CHAMPION márkajelzésű szabadidő felsőt viselt. Ezeken kívül fekete nadrágot, sötét cipőt hordott.

A bűncselekmény során károsult Kis-Rába menti Takarékszövetkezet 300.000,- Ft-ot, azaz háromszázezer forintot ajánlott fel annak, aki az elkövetővel kapcsolatban érdemi információval segíti a nyomozó hatóságot!

Kérjük, aki a fényképeken látható személyről, vagy a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80/200-492 telefonszámon! Bejelentéseiket az ismert, éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-, illetve 112-es segélyhívó számon, illetve a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is megtehetik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.