Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Április 30. 15:22, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Pókimádó lett egy pókiszonyos nő

Pókimádó lett egy pókiszonyos nő

Pókimádó lett egy pókiszonyos nőből Nagy-Britanniában. A hatalmas pálfordulást magának köszönheti: arachnofóbiája legyűrése végett vett tavaly egy tarantulát.

A 20 éves, Leeds városában élő Cassandra Tainsh korábban, ha szobájában pókkal szembesült, reszketett a félelemtől és anyját hívta sikoltozva póktalanítási segítségül. Miután megvette Pandorát, a tarantulát, hamarosan nem csupán legyőzte berzenkedését, hanem tarantulája a legjobb barátja lett. A hálószobájában tartja a szőrös "kislányt", és még "össze is bútorozott" vele: miniatűr bababútorokkal és játékokkal rendezte be pókja lakrészecskéjét.
Barátsága Pandora pókkal idővel arra késztette, hogy kibővítse pókállományát: immár hét van neki, és előszeretettel fényképezgeti őket, ahogy játékaikkal "játszanak".
"Amikor a legutóbbi bababútort vette, az eladónő megkérdezte, hogy ajándékba lesz-e valakinek, mire én igennel feleltem hozzátéve, hogy a pókomnak" - idézte Tainsht a brit Metro újság tudósítója.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.