Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. November 14. 18:43, kedd | Belföld
Forrás: mti

Robbanás történt egy pécsi lakásban, egy ember súlyosan megsérült

Robbanás történt egy pécsi lakásban, egy ember súlyosan megsérült

Robbanás történt kedden késő délután Pécsen, egy belvárosi lakásban, egy ember súlyosan megsérült - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Fábián Lilla korábban azt mondta: a Király utcai társasházban történt detonáció okát még vizsgálják.

A katasztrófavédelem megyei honlapján közzétett beszámoló szerint a robbanás egy kétszintes társasház második emeleti lakásában történt, ahol tűz is keletkezett, és emiatt az épület falai megdőltek.

A sérültet a mentők kórházba vitték.

Fábián Lilla kora este az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltók befejezték az oltást és az utómunkálatok folynak. Hozzátette: a statikus jelenleg is vizsgálja az épületet. Két lakás lakhatatlanná vált. A többi ötnek a lakói a közműszolgáltatás visszaállítása után térhetnek vissza otthonukba.

Az MTI tudósítója a katasztrófavédelem és a rendőrség egységein kívül a helyi gázszolgáltató munkatársait látta a helyszínen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.