Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Február 11. 14:48, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Végrehajtást rendeltek el az egykori olimpiai bajnok Növényi Norbert házára. A hot! magazin információi szerint a kétgyermekes apa csak azért nem került még utcára családjával együtt, mert márciusig kilakoltatási tilalmat rendeltek el.

- Tudom, hogy végső soron én vagyok a hibás abban, hogy ide jutottam. Leginkább azt sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetbe hoztam a családomat – kezdte Növényi Norbert, aki feje fölött mostanában rendesen összecsaptak a hullámok. Több tízmillió forintot követelnek rajta, miközben neki is sokkal tartoznak. Ráadásul sem a házuk hitelét, sem a rezsiköltségeket nem tudta fizetni az utóbbi időben.
- Sok barátomon segítettem, nemegyszer pénzzel is, amit most hiába kérek vissza. Sajnos úgy látom, hogy az érvényes jogszabályok értelmében az ember már a saját pénzét sem követelheti vissza. Pedig most csak az segítene rajtam, ha visszakaphatnám azt, amit kölcsönadtam. De attól félek, hogy a végén még rám fogják, hogy ön bíráskodtam, amiért visszakértem azt, ami az enyém – tette hozzá Növényi.
- Leginkább az bánt, hogy már az ártatlanság vélelme sem illet meg. Úgy vonták meg tőlem az olimpiai bajnoki életjáradékomat, hogy semmiféle elmarasztaló ítélet nem született ellenem. Így lassan már a két gyerekemről is nehéz lesz gondoskodni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.