Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Július 07. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Valutaváltásnál nem árt előre tájékozódni

Valutaváltásnál nem árt előre tájékozódni

A Magyarországi Pénzváltók Egyesületéhez beérkezett jelzések szerint a turistaszezon kezdete, valamint az elmúlt hetekben az egyéb valutákkal szemben jelentős erősödést produkáló forint miatt, néhány pénzváltó irodánál ismételten nem tudták teljesíteni a váltási igényeket.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében a pénzváltók azt javasolják, hogy a következő napokban valutát vásárolni szándékozó ügyfelek 2 - 300 ezer forintot meghaladó váltási szándék esetén, igényüket előző nap a pénzváltónál telefonon jelentsék be.

Felhívják arra is figyelmet, hogy csak PSZÁF engedéllyel rendelkező pénzváltóknál váltsák át az utazni szándékozók a forintot valutára. 500 ezer forintot meghaladó váltás fényképes igazolványt és lakcímkártyát is kérhetnek a pénzváltók. A pénzváltók arra is felhívják a figyelmet, hogy az utcai pénzváltás továbbra is bűncselekmény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár