Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 03. 12:07, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon

Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon

Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka, rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében

- mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-nek. Janasóczki Attila beszámolója szerint a megyei rendőr-főkapitányságra szombaton 23 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, hogy a miskolci Árpád úton lévő egyik villamosmegállónál egy nő szül.

A megállóhoz legközelebb tartózkodó járőrpáros néhány percen belül a helyszínre érkezett. A megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő állt, akinek lehúzott nadrágjában már ott volt az újszülött gyermek - közölte a szóvivő.

Farkas Tamás rendőr-törzsőrmester megtisztította a csecsemő légútjait, így a gyermek felsírt, életfunkciói helyreálltak. A másik járőr, Lantos Krisztián rendőr-törzsőrmester az anyát védte a kihűléstől a nagy hidegben.

Később megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, ők folytatták az anya és gyermeke ellátását, akiket kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk