Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 26. 07:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Villant a penge: mindenkit meg akart ölni a nagybani piacon

Villant a penge: mindenkit meg akart ölni a nagybani piacon

Késsel fenyegetőzve riadalmat keltett egy férfi a kecskeméti nagybani piacon. A támadó egy üzlethelyiség pultját megrongálta a késsel, s a pénztárgépet a földre lökte, végül a rendőrök elfogták.

Az eset szombaton délben történt a megyeszékhely nagybani piacán. Az agresszív férfi két másik emberrel keveredett szóváltásba, majd a vita során előrántotta kését, s azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl. Az egyik üzlethelyiség pultjába többször belevágta a kést, a pénztárgépet pedig a földre taszította. A riadalmat keltő férfit, akivel szemben több büntetőeljárás is folyamatban van már, a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették. A piaci események során senkinken nem esett baja. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.