Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Szeptember 17. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - ilusztráció: pixabay

Zivatarokkal érkezik a hidegfront

Zivatarokkal érkezik a hidegfront

Az érkező hidegfront hatására az ország nagy részén zivatarokra kell készülni csütörtökön, helyenként viszont még 30 Celsius-fok körüli meleg is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint zivatarveszély miatt Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Azt írták: csütörtökön kora délutánig a nyugati határ közelében, illetve északkeleten helyenként (nem heves) zivatarok is kialakulhatnak. A délutáni, esti órákban a középső országrészben képződhetnek helyenként újabb zivatarok, majd éjjelre megszűnik a csapadék az országban. A zivatarokat szélerősödés, intenzív csapadék, esetleg egy-egy helyen aprószemű jég kísérheti.

Az előrejelzés szerint csütörtökön a leghidegebb órákban általában 13-18 fok lesz, de az északi völgyekben ennél kissé hűvösebb, a nagyobb városokban enyhébb lehet a hajnal. Napközben 25-31 fokig melegszik a levegő, de Sopronban kissé hűvösebb is lehet.

Címkék: ősz, hidegfront, zivatar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére